Дентален рентген
За рентгенова диагностика ние използваме модерна и високотехнологична апаратура, с цел поставяне на точна диагноза и своевременно проследяване на лечение.
Брекети и алайнери
Разполагаме с апарат от ново поколение – Vatech PaX- I Insight PaX-I Plus. Използва се за панорамни снимки, снимки на ТМС и образно изследване на максиларни синуси, Bitewing.

2D Рентген Pax-i Insight
Панорама с добавена дълбочина – Pax-I Insight
PaX-i Insight е технологична стъпка напред от традиционния начин за получаване на изображения по един фокален слой. PaX-i Insight работи по множество слоеве, които придават дълбочина на панорамното изображение. Insight просто означава повече!

Функцията Insight позволява на лекарите да изследват техния регион, който ги интересува, като същевременно им дава възможност да намерят мезобукална, дистобукална и палатална коренова информация.
Огромното количество информация в панорамно изображение ви позволява да имате представа за информацията в дълбочина.

Подобрява вашата диагностична точност с повишено планиране на лечението и маскимална удовлетвореност на пациента.
Съвременно решение за качествено изображение с качествен преглед
Следващата еволюционна стъпка напред в панорамното изображение.
PaX-i Insight е способен да направи многопластово панорамно изображение, наречено Insight Pan, което осигурява уникален, задълбочен поглед.

Тъй като всеки пациент може да има различна арка, конвенционалните панорамни изображения понякога могат да пропуснат важни детайли, които се приземяват извън един фокален слой.

Pax-I Insight са способни да заснемат многопластови изображения, като гарантират, че всички детайли са заснети в панорамно изображение с дълбочина.

Следващата стъпка в цефалометричната технология, новият Rapid Ceph свежда до минимум артефактите за движение и позволява по-бърз диагностичен работен процес, като същевременно осигурява най-висококачествените цифрови изображения.

Панорамни снимки- с тях се добива цялостна представа за съзъбието , състоянието на пародонта и костта, включително и състоянието на ТМС. Изискват се преди ортодотнско лечение, за откриване и лечение на деформации, липса на зародиши, изследване на ретинирани зъби, изследване на размери и плътност на кост при поставяне и проследяване на импланти.

Интраорален сензор EzSensor Soft
Облекчаване на болката и лесно позициониране
В сравнение с твърдия интраорален сензор, нивото на болка е намалено с 40%
С намалената болка за пациента, персоналът ще може точно да позиционира интраоралния сензор върху важната повърхност за диагноза.

Най-малкият пиксел
Той осигурява постоянно по-висока разделителна способност и по-ясни изображения за точна диагностика и планиране на лечението.
EzSensor Soft е различен. Това са 14,8 µm!
Точните диагностични изображения ще бъдат заснети с най-малкия размер на пиксела в света.
При 14,8 µm, EzSensor Soft има теоретична разделителна способност от 33.7lp / mm.

Секторни снимки- най-често използвани за установяване наличието на кариес и проследяване на коренови лечени.
Bitewing- Визуализират се избраните зъбни повърхности за търсене на скрити кариеси. Осъществява се със сензордържател ,при което се обхващат по-голям брой зъби от долната и горна челюст.

За да можем да направим подробен преглед и да дадем точна информация за състоянието ви и нужното лечение при първичен преглед рентгеновите снимки са задължителни. По преценка на зъболекаря може да се направят няколко секторни рентгенографии или панорамна снимка в зависимост от индивидуалните нужди.

Имате нужда от нашите дентални услуги?

Търсени услуги