Изи
Дент
ers

Дентален център
ИЗИ ДЕНТ

Дентален център в Пловдив

ИЗИ ДЕНТ

Лечебното заведение е създадено 2000 година. Разположено е на партерния етаж на площ от 280 кв.м.. Обособени са 6 зъболекарски кабинета, рентгенов кабинет, офис кабинет, стая за почивка на персонала, стерилизационна стая и други сервизни помещения.

За нас в снимки

Центърът е оборудван с нови, съвременни стоматологични машини, дентален рентген, физиотерапевтичен комплекс, лазер, микроскоп и множество помощна диагностична и лечебна апаратура.

Лечебното заведение постига затворен цикъл на комплексна стоматологична диагностика и лечение на най-съвременно равнище.

Цифровите рентгенови апарати на фирма VATECH  дава възможност на зъболекарите за бърза диагностика и лечение.

Изключителна привилегия за пациентите са дежурствата в събота.

Имиджа, който бихме искали да имаме в обществото е за лечебно заведение, което може да удоволетвори и най-високите изисквания на пациентите.

В договорни отношения сме с НЗОК, “Дженерали застраховане” АД,  ЗД Евроинс  , Уника живот,  “ Здравноосигурително дружество Всеотдайност” АД,  и други.

Стерилност и инфекциозен контрол.

Личната Ви безопасност е наш основен приоритет. Съвременните изисквания за механично-биологична и химична обработка на инструментариума в съчетание с модерен стерилизационен блок и индивидуално пакетирани инструменти елиминират напълно риска.
Image

Имате нужда от зъболекар?

При нарушено орално здраве или нужда от коснултация, нашите дентални специалисти са на Ваше разположение.

Търсени услуги