Дентален рентгенов кабинет - Изи Дент

С цел поставяне на точна диагноза и своевременно проследяване на лечението, ние използваме модерна и високотехнологична апаратура.

Разполагаме с апарат от ново поколение – Vatech PaX-I Insight PaX-I Plus. Използва се за панорамни снимки, снимки на ТМС и образно изследване на максиларни синуси, Bitewing.

2D Рентген Pax-i Insight

Панорама с добавена дълбочина – Pax-I Insight

PaX-i Insight е технологична стъпка напред от традиционния начин за получаване на изображения по един фокален слой. PaX-i Insight работи по множество слоеве, които придават дълбочина на панорамното изображение. Insight просто означава повече!

Функцията Insight позволява на лекарите да изследват техния регион, който ги интересува, като същевременно им дава възможност да намерят мезобукална, дистобукална и палатална коренова информация.

Огромното количество информация в панорамно изображение ви позволява да имате представа за информацията в дълбочина.

Подобрява вашата диагностична точност с повишено планиране на лечението и маскимална удовлетвореност на пациента.

Съвременно решение за качествено изображение с качествен преглед.

Следващата еволюционна стъпка напред в панорамното изображение.

PaX-i Insight е способен да направи многопластово панорамно изображение, наречено Insight Pan, което осигурява уникален, задълбочен поглед.

Pax-I Insight са способни да заснемат многопластови изображения, като гарантират, че всички детайли са заснети в панорамно изображение с дълбочина.

Следващата стъпка в цефалометричната технология, новият Rapid Ceph свежда до минимум артефактите за движение и позволява по-бърз диагностичен работен процес, като същевременно осигурява най-висококачествените цифрови изображения.

Панорамни снимки- с тях се добива цялостна представа за съзъбието , състоянието на пародонта и костта, включително и състоянието на ТМС. Изискват се преди ортодотнско лечение, за откриване и лечение на деформации, липса на зародиши, изследване на ретинирани зъби, изследване на размери и плътност на кост при поставяне и проследяване на импланти.

Секторни снимки - най-често използвани за установяване наличието на кариес и проследяване на коренови лечения.

Bitewing - Визуализират се избраните зъбни повърхности за търсене на скрити кариеси. Осъществява се със сензордържател, при което се обхващат по-голям брой зъби от долната и горна челюст.

За да можем да направим подробен преглед и да дадем точна информация за състоянието ви и нужното лечение при първичен преглед рентгеновите снимки са задължителни. По преценка на зъболекаря може да се направят няколко секторни рентгенографии или панорамна снимка в зависимост от индивидуалните нужди. 

Интраорален сензор EzSensor Soft

Облекчаване на болката и лесно позициониране

В сравнение с твърдия интраорален сензор, нивото на болка е намалено с 40% за пациента и рентгеновият лаборант може точно да позиционира интраоралния сензор върху важната за диагнозата повърхност.

Най-малкият пиксел

Той осигурява постоянно по-висока разделителна способност и по-ясни изображения за точна диагностика и планиране на лечението.

EzSensor Soft е различен. Това са 14,8 µm! Точните диагностични изображения ще бъдат заснети с най-малкия размер на пиксела в света.На всеки здравноосигурен пациент му се полага рентгенографии по Здравна Каса /НЗОК/. 

Те може да са секторни или ортопантомографии /панорамни/.

Рентгенографии по Здравна каса могат да Ви се направят след като се издаде направление от стоматолога, който Ви изпраща за снимка.

Дентален център Изи Дент има сключен договор с НЗОК!


Гр. Пловдив

Ул. „Мария Кюри" 13

Тел. 032 940 941

Работно време:

От понеделник до петък

От 08,00ч. до 20,00ч.


Enter your text here ...

Section Title

Enter your text here ...

Бондинг
ЕНДОДОНТСКО ЛЕЧЕНИЕ ПОД МИКРОСКОП

Търсени услуги