ЗАПОЧНА КУРСЪТ ЗА АСИСТЕНТ НА ЛЕКАРЯ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА В ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР "ИЗИ ДЕНТ", ПЛОВДИВ

Откриване на курса за Аситент на лекаря по дентална медицина в гр. Пловдив

На 9-ти Септември започна курсът за асистент на лекаря по дентална медицина към Център за професионално обучение към Сдружение "Хипократ" в гр.Пловдив.

Курсът , който се провежда в Дентален център "Изи Дент", като партньори на Сдружение "Хипократ", дава възможност за реализация на хора, търсещи нов професионален път.

Курсистите проведоха първото си занятие в Дентален център "ИЗИДЕНТ"ООД - Пловдив, при перфектно създадена организация от страна на Дентален център Изи Дент, с много мотивация и добро настроение.

Завършилите успешно курса към Център за професионално обучение „Хипократ", ще получат диплома от Националната агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет.

Адмирации за тези, които избраха да отворят вратата към своя нов професионален път - ние ще ви помогнем да разгърнете потенциала си! 

Получавайки качествено теоретично и практическо професионално обучение, ни е вярваме, че ще намерите своето ново призвание да бъдете опора на тези, които се грижат за здравите и красиви усмивки.

Успех, момичета!Дентален Център Изи Дент - СЕРТИФИЦИРАНА КЛИНИКА З...
Предимствата на ботулиновият токсин и неговите при...

Търсени услуги