Изправяне на зъби без "скоби" и "брекети"

ORTHO-TAIN

Концепцията за „невидими" ортодонтски апарати за изправяне на зъби без скоби е замислена за първи път от основателя Оrto-Tain®, изобретател и практикуващ ортодонт, Проф. д-р Ърл Бъргърсън.

През 1967 г. -преди точно 50 години в САЩ, Д-р Бъргърсън изобретява авангардните, готови ортодонтски апарати от еластична пластмаса за бързо и ефикасно коригиране на зъбно-челюстни деформации в трите равнини.

Ортодонтски апарати от еластична пластмаса на ORTHO-TAIN, USA са единствените комплексни лечебни ортодонтски апарати лицензирани от FDA, притежаващи СЕ-марка и всички международни патенти, резултат от научните и университетски постижения на Проф. Бъргърсън и неговия екип в САЩ.

С възможност за избор от над 60 размера в шест различни възрастови серии при богат клиничен опит и доказан лечебен ефект в продължение на 50 години по света и 18 години в България, апаратите се прилагат за комплексно лечение на:

– сгъстяване до 4 мм;

– овърбайт без ограничение;

– овърджет до 9-11мм;

– кръстосана захапка;

– бруксизъм;

– отворена захапка;

– треми и дистема

– разтягане на френулум;

– ретенция след лечение;

– КЛАС III – до 11-12г. (късно смесено съзъбие)

Предвид лечебния характер на ортодонтските апарати на ОРТО-ТЕЙН, държим изключително много на директната връзка с всеки зъболекар, като предлагаме консултация за всеки отделен пациент. Поради това, апаратите не се разпространяват чрез денталните депа или магазини и могат да бъдат предписани само от зъболекари, обучени да работят с тази техника.

Всички лекари по дентална медицина от дентален Център Изи Дент са обучни и сертифицирани да работят с Орто-T.

Ако имате въпроси, може да запишете час за преглед и консултация на 032940941

или на място, на адрес: гр. Пловдив, ул. Мария Кюри 13

Фоточувствителна терапия при орални възпаления
Ендодонтско лечение. Какво трябва да знаем?

Търсени услуги