Ортодонтско лечение с алайнери в Изи Дент

В Дентален център Изи Дент създаваме усмивки заедно с алайнерите Smilers.

Представяме ви случай на 43 годишна пациентка с продължителност на лечение 9 месеца, включващо 18 стъпки (алайнера) на горна челюст и 13 на долна челюст:

С преместването на зъбите се постигна освен подобрен естетичен вид (красива усмивка) и хармочна захапка, водеща до подобрение на дъвкателната функция и говора. 

Smilers коригират вашите зъби чрез серия от подвижни прозрачни алайнери (шини), които практически са невидими и изработени специално за всеки пациент. Те се сменят периодично и зъбите се местят седмица след седмица до достигането на желания резултат. Лечението е дигитално планирано - предварително пациентът може да види как ще протече процесът и какъв ще бъде резултата на симулационен (мотивиращ) видео клип 

както и модели, отпечатани на 3D принтер. 


 За постигането на мечтаната усмивка от голямо значение беше високата мотивация и упоритост на пациента, с подкрепата и професионалната ангажираност на д-р Таня Божкова.

Алайнерите на Biotech Dental Bulgaria - Smilers са френска система прозрачни ортодонтски шини, създадени да подредят вашите зъби, така че лесно и бързо да постигнете красива усмивка, без това да нарушава нормалният ви ритъм на живот.Посетете ни на адрес: гр. Пловдив, ул. "Мария Кюри" 13

Попитайте ни или запазете час на тел.+359 32 940 941

Училище за здрави зъбки
Ефекти на цигарения дим и на аерозола от Системата...

Търсени услуги