Лечение на кариес
Кариесът е заболяване, от което страдат над 95% от хората. Освен, че причинява болкови оплаквания, които смущават храненето и комфорта, той представлява и начален стадий в развитието на всички останали болестни процеси на зъбите – пулпит, гангрена, периодонтит и други.
Брекети и алайнери
Дентален център ”Изидент” разполага със съвременни материали и консумативи на водещи фирми в областта. Изработените обтурации възстановяват оптимално формата функцията и естетиката на зъбите, засегнати от кариес. Осигуряват здравина, дълготрайност, индивидуално възстановяване и съвършено възпроизвеждане на цвета.

Нелекуваният кариес води до възпаление на разположената във вътрешността на зъба пулпа – пулпит, както и на костта, в която са разположени зъбите – периодонтит. В тези случаи се провежда ендодонтско лечение на корено-каналната система. То включва медикаментозна и инструментална обработка със съвременни никел-титанови пилители, машинни разширители и биологично съвместими материали. Ако лекуваният зъб е с големи разрушения и отслабена структура, може да се наложи да бъде направено щифтово изграждане или пинлей. Това осигурява запазване функционалната годност на зъбите.

Имате нужда от нашите дентални услуги?

Търсени услуги